I´ m feeling a little punk today

Dagen i dag har gått mest til avslapning og tegning. Fant et bilde på Pinterest (igjen) som jeg lot meg inspirere veldig av, og her ble resultatet. Ble utrulig fornøyd med fargevalget, og litt artig å tegne blondt hår igjen. I det siste har jeg gått for veldig mørke farger, men hadde lyst å eksperimentere litt med lilla. Følte derfor blondt hår kanskje passet best. Prøvde å få det litt kaldt i fargene, men vet ikke hvor mye jeg lyktes med det. De fargene jeg har var veldig gule., så håper på å kanskje få kjøpt noen som er litt kaldere i fargen. 

 

Komboen jeg brukte er en kombinasjon jeg er utrulig glad i. Føler den passer så godt til lyst hår, og man får allikevel inn litt skygge der det trengs. Ser nå at jeg kunne kanskje ha lagt inn enda mer skygge i ettertid, og at det mangler litt farge en plass. Jaja, man lærer så lenge man lever. Et tips om man ønsker litt kontrast til blonde hårfarger er å bruke bruntoner. Her har jeg brukt en veldig lys bruntone som mørkeste fargen. Det er veldig lyse farger jeg har jobbet med, så det kommer ikke så godt frem på bildene, men det hjelper veldig på dybden i bildet. Før brukte jeg alltid den mørkeste fargen av de gule, men hver gang jeg ville ha veldig mørkt blondt hår slet jeg sånn med å få dybde. Prøvde etter litt tips på blant annet YooTube brunfarge, og det hjalp så utrulig mye. 

 

Er også blitt veldig glad i å bruke ulike grå toner for å nøytralisere bilde, men allikevel ha en følelse av farge i det. Her har jeg brukt en mørk gråtone som er varm til genseren, som jeg følte gjorde seg veldig. Tror jeg må prøve meg mer på svart/ hvitt tegning igjen. Sist jeg gjorde det hadde jeg det så gøy. Om du vil kan du sjekke ut tegningen jeg tegnet her. Innlegget handler om sykdommen, men er veldig stolt over den tegningen.

Nå skal jeg skrive handleliste slik at samboeren og jeg kan dra på butikken en liten tur. Kjenner også at jeg er sulten, så blir vell litt middag snart. Vi begge er blitt så utrulig glad i fiskepinner med ris og sandefjorsmør (tror sausen heter det) saus. Sausen er så mild, og veldig godt med fisk. Håper dere har fantastisk kveld!

 

Hva syns du om tegningen? ♥

 

Hva skal du i kveld? ♥

6 kommentarer

Siste innlegg