hits

jmdrawing

En åpen og ærlig blogg som handler om livet som kronisk syk på både godt og vondt. For tiden studerer jeg interiør i Trondheim, og elsker å tegne på fritiden.

Kategori: Prisliste på tegninger

Prisliste på tegninger

 • Publisert: 10.08.2016, 20:00
 • Kategori: Prisliste på tegninger
 • Har tegnet så lenge jeg kan huske. På barneskolen gikk det mesteparten i å tegne Powerpuff jentene som gikk på Cartoon Network. På ungdomsskolen kom interessen for anime/ manga, så da startet jeg å tegne det. Skal ikke legge skjul på at jeg en periode hadde veldig store hoder i forhold til kroppen, tegnet aldri hender eller føtter, og masse annet så bare rart ut. Etter mange års øvelse føler jeg at jeg endelig kan ta steget videre som blir og begynne med å selge tegningene mine. Alt er på hobbybasis, så er ikke profesjonell. Ser derimot at mange kunstnere gjør det. Fint å kunne glede noen med enten en personlig gave, eller ramme inn for å henge i hjemmet.

  (Tegningen er gammel, men hadde ikke noe nytt å vise)

  Uten farge:

  A5 = 200 ,- inkludert porto

  A4 = 300 ,- inkludert porto

  Med farge:

  A5 = 250 ,- inkludert porto

  A4 = 350 ,- inkludert porto

  Samme pris for både med og uten farge. 

  Papiret jeg bruker er på 120g (vanlig kopipapir er på 80g), og kan beskjæres om ønskelig slik at det passer ramme.

  Om det skulle bli veldig kompliserte tegninger, eller annen størrelse enn A5 og A4 kan vi diskutere prisen, men tar gjerne på meg en utfordring. Tegner litt forskjellig, men har ingen gode eksempler. Ellers kan du ta en titt i kategorien hobby hvor jeg har lagt inn litt forskjellige innlegg med både hobbyprosjekter, og tegninger som du kan titte på om du ønsker. Kan tegne alt i fra anime/mange, dyr, natur, biler osv. Har ikke tegnet så mye realistisk, men kan sikkert finne på noe lurt det om det skulle være ønske for det.

  Du kan nå meg på e-posten min: jmdrawing@hotmail.com der jeg vil ta imot bestillinger. Setter pris på å vite litt i god tid da det blir skole fra høsten av, så må planlegge litt. Om du vil lese mer om hvilket utstyr jeg bruker finner du innlegget mitt her.

  Salgsiden min på facebook finner du her.

  Noe som var utydelig eller du ønsker å vite mer om, kommenter gjerne så svarer jeg på spørsmålene så fort jeg kan :)

  - JM

  #blogg #tegninger #tegning #anime #mange #dyr #natur #bil

   

   

   

 • Publisert: 10.08.2016, 20:00
 • Kategori: Prisliste på tegninger
 • #comments">8 kommentarer