hits

jmdrawing

En åpen og ærlig blogg som handler om livet som kronisk syk på både godt og vondt. For tiden studerer jeg interiør i Trondheim, og elsker å tegne på fritiden.

Spørsmålsrunde, oppdatering på helga og kanskje ny header

 • Publisert: 17.09.2017, 12:10
 • Kategori: Hverdag
 • God morgen, og håper alle har ei fortsatt fin helg selv om det er blitt søndag nå. Selv syns jeg helga bare har rast avgårde, og er godt men kjenner jeg gleder meg veldig til kommende uke på skolen. Vi har første uke med felles undervisning, og tror vi skal ha det med film klassen. Vet ikke hva vi skal ha om annet enn at det er felles, og at det skal være hele uken. Kan være at vi kanskje skal samarbeide med neste oppgave, men er ikke helt sikker. Lurer sånn på hva det er vi skal ha om, og gleder meg veldig til å finne ut. Vi leverte inn tema 1 på fredag hvor vi måtte ha presentasjon for hele klassen. Syns det var skummelt og ekkelt, men kom meg heldigvis gjennom det. Oppgaven gikk ut på å innrede soverom + walk-in closet til foreldrene i familien. Var så gøy å leke seg med farger, uttrykk og alt mulig annet, så gleder meg til å se hva neste oppgave går ut på. 

  Siden presentasjonen og alt forarbeidet tok ganske på kroppen kjente jeg at det var utrulig deilig å bare bruke lørdagen til å slappe av. Gjorde ingenting. Herregud for en deilig følelse det er. Brukte dagen til å bygge på Sims (helt sykt hvor mange timer jeg kan bruke på det spillet), drikke kakao og leke meg i Photoshop. Planlegger å få ordnet en ny header. Er fornøyd med den jeg har nå sånn stilmessig, men irriterer meg nå at alle bildene har forskjellig lyssetting. Tenkte ikke så nøye igjennom det før, så brukte gjerne spisebordet til å legge bildene på. Problemet er bare at spisebordet er nydelig i sort, men til å ta bilder fungerer det ikke. Føler derfor at det er bedre å ta bilder på soverommet hvor skrivepulten min er i hvit. Har også lyst å vise frem litt artwork i senere tid selv om jeg er utrulig fornøyd med de som allerede er på den eksisterende på headeren, men ser stilen min har utviklet seg veldig. Føler også at det bare er generelt på tide med en ny en. Har hatt denne veldig lenge, også føles det alltid godt med litt oppfriskning. 

  Ser også at det er en god stund siden sist jeg kjørte i gang med spørsmålsrunde, så tenkte derfor å ha en nå. Spør meg gjerne om alt mulig rart. Kan være om alt ifra sykdommen til hvordan det går på studiet. Eventuelt andre ting som måtte falle inn å spørre om. Tenker å poste innlegget på onsdag, så dere har frem til tirsdag med å spørre om alt. 

  Håper dere har ei fortsatt fin helg! I dag skal jeg prøve å få filmet ny video til YouTube kanalen min, og bare ellers leke meg i Photoshop. Skal nyte litt at jeg har "fri" fra skolen i den grad at vi ikke har fått ny oppgave enda, så vet ikke hva som må gjøres. Vet at så snart den nye oppgaven kommer blir det mye å gjøre, så da kan jeg godt nyte disse dagene, og hente meg litt inn igjen før det braker løs.

  Hadde det vært interessant å sett litt artwork jeg har gjort i Photoshop? 

   

  - JM

   

  Følg meg gjerne på disse sosiale mediene for mer oppdateringer:

  Facebook: jmdrawing
  Instagram: jeanettmichelle_drawing
  Pinterest: jmdrawing
  YouTube: jmdrawing

  #spørsmålsrunde #helg #spill #avslapning #photoshop

   

 • Publisert: 17.09.2017, 12:10
 • Kategori: Hverdag
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  frodith

  17.09.2017 kl.12:43

  Så spennende på skolen nå da :-) Jeg har hatt litt skrekk for framlegg i store klasser selv. Liker det DÅRLIG. Men har overlevd mange år som student... så det GÅR... :-D

  Jeanett Michelle

  17.09.2017 kl.13:10

  frodith: Presentasjon kan være litt skummelt ja, men blir sikkert å gå bra fremover selv om jeg også syns det er veldig ekkelt og skummelt :P

  dvergpinschere i mitt hjerte

  17.09.2017 kl.16:42

  Du må ha en riktig god kveld!

  Jeanett Michelle

  17.09.2017 kl.18:41

  dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk og du også! :)

  Skriv en ny kommentar