hits

jmdrawing

En åpen og ærlig blogg som handler om livet som kronisk syk på både godt og vondt. For tiden studerer jeg interiør i Trondheim, og elsker å tegne på fritiden.

Sykdom, skole, skrivesperre, YouTube, spørsmålsrunde ++

 • Publisert: 12.09.2017, 11:16
 • Kategori: Hobby
 • Herregud det har gått så fort fra sist mandag. Aner ikke helt hva som har skjedd men skal prøve å forklare litt. Først og fremst har jeg hatt skrivesperre, så mangelen på innlegg må jeg bare beklage. Tror bare at jeg har vært smålig stresset, og da greier jeg ikke helt å formulere meg eller få ordene ordentlig ned på papiret. Ønsker gode innlegg, og ikke bare skrive for å skrive. Men ser jo at jeg absolutt kan bli mye bedre på å oppdatere med litt mer hverdagslige innlegg også for å kunne variere mer. 

  Er bare at jeg ikke føler jeg gjør så mye spennende i hverdagen som kanskje er interessant å lese om, eller hva syns dere? Skolen krever sitt som jeg veldig gjerne ønsker å fokusere på. Skole gjør meg veldig glad for tiden, og er godt å kjenne litt på den gleden igjen. Spesielt etter fjoråret som var et veldig tungt år for meg. Har en idé om at jeg forventet kanskje litt mye av meg selv i forhold til hvordan formen var. Har snakket litt om det før om at for noen år siden på videregående var jeg fortsatt syk med sykdommen, og måtte ta mine hensyn. Derimot klarte jeg meg utrulig fint med først skole, og så lange dager etterfylt med lekser. Hadde tid til hobby, venner og avslapning. Dette året har sykdommen oppført seg på en helt annen måte, og for meg er det tilvenning. Lærer meg stadig nye ting om sykdommen, og hvordan jeg skal takle en hverdag. Av og til kan det være enkelt, men ofte er det en krevende oppgave for magen oppfører seg aldri likt fra dag til dag. 

  Innimellom kjenner jeg at det kan bli stressende også prøver jeg midt oppi alt dette her og ikke stresse, men som resulterer i at jeg selvfølgelig bare stresser enda mer. Da må jeg bare lære å puste ut. Ser at jeg sakte men sikkert kommer dit jeg ønsker, tror jeg bare må være litt tålmodig også midt oppi alt dette. Kjenner at rutinen min er enklere å komme seg inn i nå enn da jeg først begynte på skolen. Vet hva jeg kan forvente av meg selv, og i tillegg ser jeg hvordan jeg kan disponere tiden min mye bedre. Man lærer så lenge man lever.

  Har også irritert meg grønn over YouTube videoen som skulle komme på fredag. Alt begynte først med at jeg hadde redigert ferdig videoen og til og med gjort lydopptaket ferdig. Hadde fikset alt som måtte fikses før videoen skulle eksporteres til et videoformat som YouTube støtter, men der kom utfordringen. Videoen lot seg eksportere, men bare til 97%. Tror aldri i livet mitt at jeg har vært så frustrert over de siste prosentene, og man tuller jo ofte med at de er verst for gjerne ta ting stopper opp. Snakk om karma altså. Hadde litt å gjøre i helgen, men gjorde noen desperate forsøk på å eksportere videoen på nytt til ingen nytte. Fant så ut på søndag at dette ikke gikk, så saumfarte YouTube etter tips, og fant masse gode. Fikk så eksportert den ferdig, og ble utrulig fornøyd med resultatet. Neste steg var å laste opp på YouTube som bokstavelig talt tok hele dagen i går. Begynte rundt 12 tiden tror jeg, og nærmere 10 på kvelden var videoen ferdig og klar til å publiseres. Skjønner at jeg må jobbe med en timeplan som fungerer bedre for kan ikke bli sånn her hver uke, men jaja. Videoen er i alle fall lastet opp nå.

  Vet nå hva jeg ikke skal gjøre til neste video, hehe, neida. Håper du koser deg med den, og gå gjerne inn på kanalen min her for flere videoer. Hadde satt veldig stor pris på det! Inspirasjonen til videoen er Irma fra W.I.T.C.H. og fortsetter med Taranee neste måned. Om du vil lese det forrige innlegget mitt hvor jeg tegnet Will, så finner du det her. Der har jeg skrevet litt mer om selve prosessen, hva jeg har brukt av utstyr og alt du måtte trenge å vite.

   

  Helt til slutt vil jeg bare si at jeg tenker å kjøre i gang med en spørsmålsrunde, så bare fyr løs i kommentarfeltet om du skulle lure på noe. Kan være alt ifra sykdom til hobbyer, eller andre ting som måtte falle inn å spørre om.

  Ha en fortsatt nydelig dag!

   

  - JM

   

  Ingen produkter er sponset.

  Facebook
  Instagram
  Pinterest
  YouTube

  #skrivesperre #sykdom #skole #tegning #jente #heks #youtube #video #spørsmålsrunde

   

   

 • Publisert: 12.09.2017, 11:16
 • Kategori: Hobby
 • 10 kommentarer
 • 10 kommentarer

  Den lille Pandaen c:

  12.09.2017 kl.11:24

  Så bra at det går bedre emd deg, da blir jeg glad c:

  Jeanett Michelle

  12.09.2017 kl.11:50

  Den lille Pandaen c:: Åh, så koselig å høre! :D Håper alt går bra med deg<3

  Den lille Pandaen c:

  12.09.2017 kl.11:51

  <3 <3

  Jeanett Michelle

  12.09.2017 kl.12:00

  Den lille Pandaen c:: <3

  Victoria Larsen

  12.09.2017 kl.15:17

  Ønsker deg en fin dag <3

  Jeanett Michelle

  12.09.2017 kl.15:59

  Victoria Larsen: Tusen takk<3 Håper du også får en nydelig dag!:D

  frodith

  12.09.2017 kl.18:06

  Små oppdateringer om alt og ingenting er helt fint det også :-) Vi har ikke så mye mer spennende å meddele vi andre heller :-D men det er mange ganger spennende nok :-D Fin tegning <3

  Jeanett Michelle

  12.09.2017 kl.21:08

  frodith: Tusen takk!<3 Hehe, godt å vite det :D

  Carina

  15.09.2017 kl.23:36

  Så godt å høre at det går bedre med deg :) Kjenner meg veldig godt igjen i dette med skrivesperre. Har hatt mye av det selv. For meg har det funket å flytte, selv om jeg hadde mange faste, flotte lesere på blogg.no, følte jeg meg ikke lenger hjemme der. Nå føler jeg at jeg får til alt, uten å måtte stresse mye. Jeg blogger ikke ofte lenger, men nå kjenner jeg mer på gleden. Og det er deilig. Jeg tror man bare må finne det som passer for seg, og ikke tenke så mye på verden utenfor:) Håper du har en finfin helg <3

  Jeanett Michelle

  17.09.2017 kl.11:25

  Carina: Tusen takk for et godt tips!<3 Tror bare jeg må finne rytmen min som du sier, også kommer det til å ordne seg :) Håper du også får ei flott helg<3

  Skriv en ny kommentar