hits

jmdrawing

En åpen og ærlig blogg som handler om livet som kronisk syk på både godt og vondt. For tiden studerer jeg interiør i Trondheim, og elsker å tegne på fritiden.

Drawing Will from W.I.T.C.H. - ny video ute på YouTube

 • Publisert: 11.08.2017, 16:31
 • Kategori: Hobby
 • Denne uken har jeg vært så utrulig inspirert av W.I.T.C.H. og hatt så lyst å tegne noen. For de som ikke vet eller sitter å mimrer tilbake til barndommen, så var det en serie som gikk på gamle Disney Channel. Serien handler om fem jenter som oppdager at de har krefter, og de er nå vokterne. Will er på en måte "lederen" og for å være ærlig skjønte jeg ikke helt hvorfor hun var der. Hun har krefter tror jeg, men husker liksom ikke. Om jeg husker rett så hadde hun et smykke av noe slag som kunne gjøre noe spesielt. Resten av jentene har hvert sitt element, og min absolutte favoritt karakter var Cornelia og Hay Lin. 

  Likte Cornelia veldig godt på grunn av det lange håret, men husker jeg syntes hun kunne være vell bortskjemt til tider. Hay Lin var bare utrulig søt og sjarmerende. Jeg så serien på TV-en, men kunne hende at jeg av og til leste et blad om jeg kom over det. Personlig likte jeg aller best tegnestilen i bladene, og tror det er den stilen som har inspirert meg mest opp gjennom årene. 

  På denne hadde jeg veldig lyst å eksperimentere med Sakura Pigma Micron pennene mine i svart for lage lineworken på tegningen. Ble svært fornøyd med resultatet jeg endte opp med! Brukte i størrelse 0.1mm først for så gå over med 0.2mm enkelte plasser. Til navnet hennes og signaturen min valgte jeg 0.8mm.

  Sakura Pigma Micron pennene er noe jeg nettopp har begynt å bruke, og så langt er jeg utrulig fornøyd med dem. De skal fint kunne brukes sammen med alkohol baserte tusjer som jeg bruker mye av uten å "smugde" på en måte. Med andre ord vil det si at det svarte blekket på en måte flyter utover tegningen, og gjør henne svart i for eksempel ansiktet som ikke alltid er så pent. Har opplevd før at jeg har brukt svart pen men da fra et annet merke, også har bare hele tegningen blitt seende fæl ut til slutt for alt blekket flyter sammen. Hudfargen er ikke lenge lys, men en fæl blandingen mellom slik den egentlig skal være og sorte partier fra pennen. 

  Sluttet derfor å bruke sort pen for ville ikke ødelegge tegningen. Da begynte jeg med fineliners fra Staedtler i stedet. De har så utrulig mange fine farger, og har alltid likt å bruke dem til både skolearbeid og tegning. I det siste har jeg overraskende brukt disse mindre og mindre når jeg tegner. Vet ikke helt hvorfor, men liker slutt resultatet veldig godt, så hvorfor ikke?

  Fargene ble ikke helt slik jeg så for meg i hodet at de skulle bli, men jaja. Meningen var ikke at det skulle være en tro kopi av henne, men heller mer min egen versjon. Første feilen jeg gjorde var allerede da jeg skulle starte på håret. Uten at jeg tenkte meg om så tok jeg den mørkeste fargen og fargela hele håret. Da jeg oppdaget det måtte jeg bare improvisere, men gikk bra til slutt. Tror jeg også angrer litt i ettertid nå at jeg farge midtpartiet mørk. Det er egentlig ikke et belte, men meningen å være en del av skjørtet. 

  Tror det så kulere ut i hodet mitt, men passet også til skoene hennes. Slet veldig med å finne klær faktisk som jeg ønsket å tegne. Hadde lyst å ha skjørt, men hater å finne topper. Må virkelig øve mer på klær for er så sykt lite kreativ av meg på akkurat den biten. Finner jeg et plagg jeg liker å tegne, så ja da tegner jeg det så mye som jeg kan på karakterer, og det gjør at jeg også varierer veldig lite. Prøver derfor å pushe meg selv til å prøve nye ting. I dag ble det et skjørt med mønster. 

  Om du vil se fremgangen, eller vil vite mer informasjon så har jeg skrevet alt i informasjonsboksen under videoen. Bare klikk deg inn her så kommer du til videoen på YouTube kanalen min. Kos deg! 

  Gi gjerne tilbakemeldinger på hva du syns om videoen

  - JM

  Ingen produkter er sponset.

  Facebook
  Instagram
  Pinterest

  #blogg #tegning #jente #rødthårr #witch #heks #derwent #sakuramicron #copicsketchmarker #promarker #bristol #papir #youtube #video 

   

   

   

   

 • Publisert: 11.08.2017, 16:31
 • Kategori: Hobby
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  11.08.2017 kl.18:06

  Filmen hadde vært mye morsommere dersom du begynte med helt blanke ark.. Nå er det jo mer som å se noen farvelegge..

  Jeanett Michelle

  12.08.2017 kl.02:06

  Anonym: Takk for tips! :) Bruker veldig lang tid på å skisse, så derfor jeg ikke tar det med, men absolutt et bra poeng.

  frodith

  11.08.2017 kl.19:14

  Du liker best å tegne sånne japanske ting? Eller tegner du annet også :-) ?

  Jeanett Michelle

  12.08.2017 kl.02:08

  frodith: Liker best det ja, men har prøvd å tegne litt andre ting også som hunder eller natur i det siste. Har ikke lært meg å tegne realistisk, så føler jeg mestrer Anime stilen mest av de to på en måte :P

  Skriv en ny kommentar