hits

jmdrawing

En åpen og ærlig blogg som handler om livet som kronisk syk på både godt og vondt. For tiden studerer jeg interiør i Trondheim, og elsker å tegne på fritiden.

Drawing a girl with braids - video ute på YouTube

 • Publisert: 06.08.2017, 12:08
 • Kategori: Hobby
 • Sitter i skrivende stund å skjelver litt. Har brukt mange uker på å redigere en video som jeg tenkte skulle være min første video ute på YouTube, og nå har jeg endelig publisert den. Prosessen har vært utrulig lærerikt selv om det har vært mye å ta inn. Er mye man skal huske på, og må lære alt selv på en måte. Kan selvfølgelig se på videoer på YouTube eller spørre venner om hvordan man kan gjøre ting, men de kan ikke redigere videoen ferdig for deg eller laste den opp på YouTube. Jeg har i alle fall et ønske om å lære meg det selv slik at jeg ikke alltid blir så avhengig av andre, og er helt utrulig hva man kan lære av å bare søke opp ting. 

  Nå sitter jeg bare å tenker på om det er noe jeg har glemt. Føler det er ett eller annet, men klarer ikke helt å komme på hva. Så beklager om innlegget virker rotete. Tenkte ikke på før etterpå at jeg hadde publisert videoen at jeg kanskje kunne ha skrevet innlegget først slik at det var ferdig skrevet i det jeg publiserte videoen. Jaja, man lærer, og blir sikkert å lære mye mer til neste video. Kjenner det klør litt i fingrene å starte på en ny video og nå som jeg kjenner til prosessen bedre blir det bare enklere for hver gang. 

  Inspirasjon til tegningen hentet jeg fra å rett og slett bare se på masse hårfrisyrer. Hadde lyst å tegne noe med fletter også var det en spesiell hårfrisyre som bare "snakket" til meg. Vet ikke om det gir mening, men måtte i alle fall bare prøve å tegne den. Hadde lyst å "krydre" tegningen litt ekstra med å farge håret lilla noe jeg ble utrulig fornøyd med. Kunne sikkert sett like bra ut med andre farger, men liker å gå litt ut av komfortsonen om jeg har mulighet. Slik som nå så tegner jeg svært sjeldent frisyrer med fletter, så var absolutt gøy å få prøvd meg på det. 

  Har som vanlig brukt mine favoritt skisse blyanter fra Derwent for så gå over med fineliners fra Staedtler. Har brukt en blanding av Copic Sketch Markers og ProMarkers samt gått over med Prismacolor blyantene mine. Papiret jeg bruker er fra Bristol og har virkelig blitt min favoritt når det kommer til type papir. Ettersom jeg bruker alkohol baserte tusjer egner ikke vanlig kopipapir seg da det ikke tåler så mange lag med tusj. De aller fleste har vell erfart hvordan det er å bruke vannmaling på kopipapir, og det skjer lignende når man prøver å bruke alkohol baserte tusjer. Papiret kan krølle seg, eller det kan bli "hull" i det om man bruker for mange lag med farge. Papiret fra Bristol er mye glattere, men også tykkere. De jeg bruker er på 250 g, så med andre ord kan jeg bruke en del lag før papiret blir ødelagt. 

   Har forhåpentligvis lagt en del nyttig informasjon i beskrivelsen av videoen om du vil vite noe mer som kanskje ikke er nevnt her, og vil du se den kan du trykke her.

  Hadde satt enormt pris på alt ifra delinger til kommentarer, og gjerne klikk på subscribe knappen om du ønsker flere videoer. Nå skal jeg snart begynne å ordne meg for J og jeg skal på middag senere. Det blir kjempe koselig, og gleder meg masse. 

  Ha en fortsatt nydelig søndag!

  - JM

  Ingen produkter er sponset.

  Facebook
  Instagram
  Pinterest
  Twitch
  Patreon

  #blogg #tegning #jente #lillahår #flette #hårfrisyre #derwent #staedtler #copicsketchmarker #promarker #bristol #papir #youtube #video 

 • Publisert: 06.08.2017, 12:08
 • Kategori: Hobby
 • 10 kommentarer
 • 10 kommentarer

  Else Marie

  06.08.2017 kl.12:52

  Wow!! Jeg og Sandra har beundret ditt talent. Du er en inspirasjon - nydelig arbeid ❤️

  Jeanett Michelle

  06.08.2017 kl.13:56

  Else Marie: Tusen hjertelig takk tante! Betyr kjempe mye<3

  dvergpinschere i mitt hjerte

  06.08.2017 kl.12:59

  Du er jo så superflink! Vist du gjør en feil..så er hele tagningen ødelagt da?? når du ikke kan viske ut....uff..hadde aldri klart det der jeg altså..hihih..Du har virkelig talent!

  Jeanett Michelle

  06.08.2017 kl.14:00

  dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen hjertelig takk! :D Ja, eller jeg kan prøve å fikse feilen, men har hendt et par ganger at jeg har måtte begynt på nytt. Som regel improviserer jeg bare. Har fargekombinasjoner jeg vet fungerer sammen, men prøver jeg nye tester jeg alltid på et ark først for å se hvordan de fungerer sammen. Gjør man feil lærer man av dem også, så kanskje litt vinn-vinn situasjon? :P Åh, setter sånn pris på at du syns det! Varmer virkelig å høre det<3

  A February Girl

  06.08.2017 kl.20:10

  Så koselig å se deg igjen :)

  Så nydelig tegning <3 Jeg blir helt imponert over hva man kan få til med tegnesaker! Det virker jo virkelig som du har funnet din greie! Det er moro å se hvordan prosessen går for seg!

  Jeanett Michelle

  06.08.2017 kl.22:59

  A February Girl: Åh, så koselig å høre det! Tusen takk! Varmer veldig å høre slike tilbakemeldinger, og setter utrulig stor pris på det<3 Gøy å høre at du likte videoen. Tanken var at det kanskje var gøy for noen å kunne se prosessen, og kanskje lære litt :D

  spisogspar

  06.08.2017 kl.23:11

  Så utrolig flott tegning <3 <du er såååå flink!Høres vanskelig ut å lage you tube video, jeg er ikke så flink sånn teknisk ihvertfall, hehe, så foreløpig blir det nok ikke video fra meg :D Flott bilde av deg :)))

  Jeanett Michelle

  06.08.2017 kl.23:16

  spisogspar: Tusen hjertelig takk!!<3 Var ikke så vanskelig når jeg skjønte hva jeg gjorde, men nå har jeg stor interesse for slikt :) Fins også mange fine videoer på YouTube med masse tips til hvordan man kan lage flotte videoer. Åh, tusen takk! :D

  Eirin Josefine

  07.08.2017 kl.00:46

  Helt nydelig hvordan du tegner!

  Jeanett Michelle

  07.08.2017 kl.12:16

  Eirin Josefine: Tusen hjertelig takk!<3

  Skriv en ny kommentar